Neem geld op vanuit je Wallet

Geld opnemen vanuit je Pleo Wallet:

1. Navigeer naar Wallet
  2. Klik op Opnemen
  3. Voer het bedrag in
  4. Selecteer de bankrekening
    • Bankrekeningen die je eerder hebt gebruikt om saldo toe te voegen aan je wallet, worden automatisch vooraf ingevuld.
      Je ontvangt de opname binnen 1-3 werkdagen.

• Voor Denemarken (ontvang de opname binnen 10 werkdagen):
      • Het saldo wordt overgeschreven naar de bankrekening die gekoppeld is aan het CVR-nummer van je bedrijf.
      • Als het saldo naar een andere bankrekening moet worden overgeschreven:
        1. Handmatig overschrijven vanaf de nieuwe account (kan al vanaf 1 DDK)
        2. Zodra het saldo is ontvangen, kun je bij het opnemen het nieuwe account selecteren

• Voor Zweden (ontvang de opname binnen 10 werkdagen)
      • Voer je bankgegevens handmatig in
      • Voeg een bankafschrift toe ter bevestiging van de gegevens