Overfør penge fra din Wallet

Sådan overfører du penge fra din Pleo Wallet:

1. Gå til Wallet
  2. Klik på Overfør
  3. Indtast beløbet
  4. Vælg bankkonto
    • Bankkonti, som du tidligere har brugt til at indsætte penge på din Wallet, vil automatisk blive forudfyldt.
      Du vil modtage pengene inden for 1-3 hverdage.

• For Danmark (modtag pengene inden for 10 hverdage):
      • Pengene vil blive overført til den konto, der er knyttet til virksomhedens CVR-nummer.
      • Sådan overfører du pengene til en anden bankkonto:
        1. Overfør penge manuelt fra den nye konto (kan være så lidt som 1 DDK) til din Pleo Wallet
        2. Når pengene er tikket ind på din Wallet, bliver den nye konto tilgængelig

• For Sverige (modtag pengene inden for 10 hverdage)
      • Indtast dine bankoplysninger manuelt
      • Vedhæft et kontoudtog, der bekræfter oplysningerne