Vervang je Pleo-kaart

Soms is het nodig om een van je Pleo-kaarten vervangen, bijvoorbeeld wanneer een kaart beschadigd, verloren of gestolen is.

Goed om te weten: Je hoeft kaarten die bijna verlopen niet zelf te vervangen; Pleo stuurt automatisch één maand voor de vervaldatum een nieuwe kaart naar je op.

VOOR WERKNEMERS: Om je Pleo-kaart te vervangen

1. Ga naar Kaarten
  2. Selecteer de kaart die je moet vervangen
  3. Bevries de kaart
  4. Vernietig de kaart door deze als Verloren of Gestolen te melden
  5. Vervang de kaart:

VOOR BEHEERDERS: Om een Pleo-kaart te vervangen

1. Ga naar Gebruikers
  2. Selecteer het profiel van de kaarthouders
  3. Selecteer de kaart die je moet vervangen
  4. Bevries de kaart
  5. Vernietig de kaart door deze als Verloren of Gestolen te melden
  6. Vervang de kaart: