Kaart activeren

Activeer/koppel je fysieke kaart

Zodra je je Pleo-kaart ontvangt, kun je deze koppelen in de app om toegang te krijgen tot de pin en de kaart te activeren:

1. Navigeer naar Kaarten
  2. Selecteer de fysieke (grijze) kaart
  3. Tik op Koppel Kaart
  4. Voer de laatste 4 cijfers van je Pleo-kaart in

Handig om te weten:

• Pleo-kaarten worden toegewezen aan individuele werknemers, zodat de kaart alleen gekoppeld kan worden aan één Pleo-account
  • Het is niet mogelijk een kaart te ontkoppelen. Als de kaart aan het verkeerde account is gekoppeld, kun je de kaart vervangen

Je virtuele kaart activeren

1. Navigeer naar Kaarten
  2. Selecteer de virtuele (gele) kaart
  3. Tik op Ontgrendel mijn kaart of Activeer kaart