Waar u uw abonnement en betalingsgeschiedenis voor Pleo kunt vinden

Om je abonnement te zien, samen met alle vorige en komende facturen van Pleo:

1. Ga op uw computer naar Instellingen.

2. Ga naar Algemeen.

3. Ga naar Facturering.

Wat is inbegrepen in uw abonnement?

Ontdek wat is inbegrepen in uw abonnement:

Klik op "Toekomstige specificatie weergeven" om te zien voor hoeveel gebruikers en fysieke kaartbestellingen u momenteel betaalt, evenals eventuele kortingen en BTW-kosten.

Hoe uw abonnement te veranderen

• Als u uw abonnement wilt wijzigen, klikt u op de knop "Abonnement wijzigen" aan de rechterkant.

• Ben je van abonnement om te downgraden naar het Starter-abonnement? Als je meer dan drie collega's hebt die Pleo gebruiken, moet je eerst de extra gebruikers verwijderen. Lees hier hoe je gebruikers kunt verwijderen (en uitnodigen).

Factuurgegevens

• Als u dat nog niet gedaan heeft, zorg er dan voor dat u uw BTW nummer toevoegt in de Factuurgegevens sectie door te klikken op Bewerk details. Anders wordt een BTW-tarief van 25% toegevoegd.

Contactgegevens voor factuur

Als uw organisatie meerdere beheerders heeft, is het mogelijk om één beheerder aan te wijzen als degene die facturen van Pleo in zijn onkostenoverzicht ziet. Wanneer een nieuw contactgegevens wordt geselecteerd, verschijnen alle toekomstige facturen van Pleo in de uitgavenfeed van die admin. Alle beheerders kunnen echter altijd de volledige betalingsgeschiedenis bekijken in het onderstaande gedeelte.

Factuurgeschiedenis

Hier kunt u vroegere en komende facturen van Pleo bekijken en ze als PDF downloaden.

Het Pleo-account van je bedrijf opzeggen

Scroll naar de onderkant van de factureringspagina en klik op "Account opzeggen."