Missä sinun Pleo laskutussuunnitelmasi, arvonlisäverotietosi ja maksuhistoriasi ovat

Nähdäksesi suunnitelmasi sekä kaikki aiemmat ja tulevat Pleon laskutukset:

1. Siirry tietokoneessa kohtaan Asetukset.

2. Valitse Yleiset.

3. Napsauta Laskutus.

Mitä vakuutuksesi kattaa?

Selvitä, mitä vakuutukseen sisältyy:

Napsauta Näytä tuleva erittely -painiketta nähdäksesi, kuinka monesta käyttäjästä ja fyysisestä korttitilauksesta maksat tällä hetkellä, sekä mahdolliset alennukset ja alv-maksut.

Miten muuttaa suunnitelmaasi

• Jos haluat muuttaa suunnitelmaasi, napsauta oikealla puolella olevaa Muuta sopimusta -painiketta.

• Suunnitteletko alennusta Starter-pakettiin? Jos sinulla on enemmän kuin kolme kollegaa, jotka käyttävät Pleoa, sinun on ensin poistettava ylimääräiset käyttäjät. Lue, miten voit poistaa (ja kutsua) käyttäjiä.

Laskutustiedot

Jos et ole vielä lisännyt arvonlisäveronumeroa, varmista, että lisäät arvonlisäveronumerosi Laskutustiedot-osiossa klikkaamalla Muokkaa tietoja. Muussa tapauksessa lisätään 25 prosentin arvonlisäverokanta. Lue, miten Pleo laskee arvonlisäveron ja mille maille.

Laskutuksen yhteyshenkilö

Jos organisaatiossasi on useita ylläpitäjiä, voit nimetä yhden ylläpitäjän, joka näkee Pleon laskut kulujen yleiskatsauksessa. Kun uusi laskutusyhteyshenkilö valitaan, kaikki tulevat Pleon laskut näkyvät kyseisen ylläpitäjän kulusyötteessä.

Laskuhistoria

Täältä näet Pleon aiemmat ja tulevat laskut ja voit ladata minkä tahansa niistä PDF-muodossa.

Peruuta yrityksesi Pleo-tili

Vieritä laskutussivun alareunaan ja valitse "Peru tili".