Lisää kuittit automaattisesti Fetchin avulla

Fetch skannaa työsähköpostisi ja lisää kuitit automaattisesti Pleoon.

• Jos kuitti vastaa kuluja, se lisätään automaattisesti oikeaan kuluun
  • Jos kuitti ei vastaa, se lisätään yksityiseen Kuittilaatikkoon (Pleo-sovelluksen oikeassa yläkulmassa) 30 päivän ajaksi ja voit lisätä sen sieltä kuluksi.

Nouto käyttöön

Aktivoida Fetch:

1. Siirry tilille
  2. Klikkaa Tehostukset
  3. Napsauta Enable for Fetch ja yhdistä sähköpostitili

Hyvä tietää: Fetch on tällä hetkellä rajoitettu yhteen työsähköpostiosoitteeseen, jotta henkilökohtaisten kuittien lisääminen Pleoon voidaan välttää ja Gmailin ja Outlookin käyttöehdot täyttyvät.

Nouto ei toimi

Jos Fetch ei toimi:

• Tietotekniikan osastosi saattaa estää sen. Ota yhteyttä tietotekniikan osastoon ja pyydä heiltä oikeita käyttöoikeuksia
  • Voit välittää kuittisi työpaikan sähköpostista, joka on linkitetty Pleo-tiliisi osoitteeseen [email protected]. Välitettyjä kuitteja vastataan automaattisesti kuluihin tai ne lisätään Kuittilaatikkoosi. Lue lisää siitä, kuinka voit asettaa automaattisen edelleenlähetyksen Gmailissa tai Outlookissa
  • Jos sinulla on iPhone: Avaa kuitti (tiedosto tai kuva), napsauta jakokuvakettaja valitse sovellusluettelosta Pleo