Voeg bonnetjes automatisch toe met Fetch

Fetch scant je werkmail en voegt automatisch bonnetjes toe aan Pleo.

• Als een bonnetje wordt gekoppeld aan een uitgave, wordt het automatisch toegevoegd aan de juiste uitgave
  • Als een bonnetje niet wordt gematcht, wordt het toegevoegd aan je privé Postvak IN voor bonnetjes (rechtsboven in je Pleo-app) gedurende 30 dagen en kun je het van daaruit toevoegen aan een uitgave.

Fetch inschakelen

Fetch inschakelen:

1. Ga naar Account
  2. Klik op Power-ups
  3. Klik op Inschakelen voor Fetch en verbind je e-mailaccount

Goed om te weten: Fetch is momenteel beperkt tot één werk e-mailadres om persoonlijke bonnetjes toevoegen aan Pleo te voorkomen en om te voldoen aan de algemene voorwaarden van Gmail en Outlook.

Fetch werkt niet

Als Fetch niet werkt:

• Het kan zijn dat je IT-afdeling het blokkeert. Neem contact op met je IT-afdeling en vraag hen om de juiste rechten
  • Je kunt bonnetjes vanuit je werk e-mail gekoppeld aan je Pleo-account doorsturen naar [email protected]. Doorgestuurde bonnetjes worden automatisch gekoppeld aan een uitgave of toegevoegd aan je Postvak IN voor bonnetjes. Lees meer over hoe je automatisch doorsturen instelt voor Gmail en Outlook
  • Voor iPhone: Open het bonnetje (bestand of foto), klik op het deelpictogram en selecteer Pleo in de lijst met apps