Tilføj kvitteringer automatisk med Fetch

Fetch scanner din arbejdsmail og tilføjer automatisk kvitteringer til Pleo.

• Hvis en kvittering matches med en udgift, vil den automatisk blive tilføjet til den rigtige udgift
  • Hvis en kvittering ikke matches, tilføjes den til din private kvitteringsindbakke (øverste højre hjørne af din Pleo-app) i 30 dage, og du kan tilføje den til en udgift derfra.

Aktivering af hentning

Aktivér Fetch:

1. Gå til konto
  2. Klik på Power-ups
  3. Klik på Aktivér for Fetch og tilslut din e-mailkonto

Godt at vide: Fetch er i øjeblikket begrænset til én arbejdsmailadresse for at undgå at tilføje personlige kvitteringer til Pleo og for at overholde vilkår og betingelser for Gmail og Outlook.

Hentning virker ikke

Hvis Fetch ikke virker:

• Det kan være, at din IT-afdeling blokerer for det. Kontakt din IT-afdeling og anmod dem om de rette tilladelser
  • Du kan videresende kvitteringer fra din arbejdsmail, der er knyttet til din Pleo-konto, til [email protected]. Videresendte kvitteringer vil automatisk blive matchet med en udgift eller blive tilføjet til din kvitteringsindbakke. Få mere at vide om, hvordan du opsætter automatisk videresendelse for Gmail eller Outlook
  • iPhone: Åbn kvitteringen (fil eller billede), klik på delingsikonet, og på listen over apps skal du vælge Pleo.