Lägg till kvitton automatiskt med Fetch

Fetch skannar din arbets-e-post och lägger automatiskt till kvitton i Pleo.

• Om ett kvitto matchas med en utgift, kommer det automatiskt att läggas till rätt utgift
  • Om ett kvitto inte matchas kommer det att läggas till i din privata Kvittoinkorg (övre högra hörnet av din Pleo-app) i 30 dagar, och du kan sedan lägga till det som en utgift därifrån.

Aktivera hämtning

För att aktivera Fetch:

1. Gå till konto
  2. Klicka på Kraftförstärkningar
  3. Klicka på Aktivera för Fetch och anslut ditt e-postkonto

Bra att veta: Fetch är för närvarande begränsat till en jobbmejladress för att undvika att lägga till personliga kvitton i Pleo och för att följa villkoren för Gmail och Outlook.

Hämta fungerar inte

Om Fetch inte fungerar:

• Din IT-avdelning kan blockera det. Kontakta din IT-avdelning och be dem om rätt behörigheter
  • Du kan vidarebefordra kvitton från din arbetsmejl kopplad till ditt Pleo-konto till [email protected]. Vidarebefordrade kvitton kommer automatiskt att matchas med en utgift eller läggas till i din Kvittoinkorg. Läs mer om hur du ställer in automatisk vidarebefordran för Gmail eller Outlook.
  • För IPhone: Öppna kvittot (fil eller bild), klicka på delningsikonenoch i listan över appar väljer du Pleo