Lisää paperikuitti kuluistasi Pleoon

Näin se toimii

1. Saat ilmoituksen puhelimeesi muutama sekunti ostosten maksamisen jälkeen Pleo-kortilla fyysisessä kaupassa.

2. Klikkaa ilmoitusta jonka jälkeen sovellus ohjaa sinut kameraan Pleo-sovelluksessa.

3. Ota kuva kuitista ja lataa sovellukseen! Kunhan kuva ei ole epäselvä, kuitti voidaan tämän jälkeen heittää pois.

Kuitti yhdistetään oikeaan kuluun ja saa automaattisesti kategorian (esim. Ruoka ja juoma). Voit myös lisätä tageja (esim. Lounas), jos managerisi tai Pleo admin-henkilösi on pyytänyt sitä. Ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan tästä; voit myös päivittää tapahtumaa myöhemmin jos olet epävarma tageista.

Sinä ja tiimisi tarkastaja(t) pystytte näkemään tapahtuman ja lataamasi kuitin Pleossa.

Siksi tarvitset kuvia kuiteista

Suurin osa kuluista ovat verollisia. Yritykset pystyvät kuitenkin perimään veroja takaisin verohallinnolta. Yay!

Tilintarkastusta varten on tärkeää että löytyy todiste veroprosentista - ja tämä näkyy kuitista. Todiste itse ostoksesta/kulusta ei valitettavasti riitä, sillä siitä ei pysty näkemään mitä on ostettu ja millä veroprosentilla.

Toisin sanoen: muistathan aina ottaa kuvan kuitistasi! Tämä helpottaa samalla kirjanpitäjän työtä, kun hänen/heidän ei tarvitse ottaa sinuun yhteyttä löytääkseen hävinneitä kuitteja. Sen lisäksi tämä helpottaa myös omaa elämääsi! Kunhan aina muistat ottaa kuvan kuitistasi (mieluiten heti ostosten jälkeen), sinun ei tarvitse miettiä asiaa sen enempää. Ei paperityötä, eikä lompakko täynnä kahvikuitteja ja bussilippuja viimeisiltä työmatkoilta.

Hyvä tietää

• Varmista, että olet sallinut ilmoituksia Pleo-sovelluksessa! (Kuvassa iPhone vasemmalla, Android oikealla)

• jos unohdit ottaa kuvan heti ostosten jälkeen, voit aina lisätä kuvia myöhemmin. Joko Pleon puhelinsovelluksessa tai verkkosovelluksessa, voit klikata joko banneria jossa lukee "1 kulu tarvitsee kuitin" tai klikata itse kulua listassa. Lataa kuva kuitista klikkaamalla +-merkkiä.

Puhelinsovelluksessa:

Verkkosovelluksessa: