Kutsu ulkoinen kirjanpitäjäsi Pleoon

Käyttöoikeuden myöntäminen kirjanpitäjälle

1. Siirry kohtaan Ihmiset.

2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa "Lisää jäsen".

3. Valitse "Kutsu ulkoinenkirjanpitäjä":

4. Valitse käyttöoikeuden tyyppi.

5. Lisää hänen tietonsa.

6. Kirjanpitäjäsi saa sähköpostiviestin, jossa hänet kutsutaan liittymään yritykseesi.

Hyvä tietää: Kirjanpitäjillä ei vain ole pääsyä Pleo-kortteihin.

Rajoitettu käyttöoikeus sallii ulkoisen kirjanpitäjän:

• Katsomaan ja muokkaamaan kuluja

• Muokkaamaan tilin asetuksia

• Viemään kuluja

Laajennettu käyttöoikeus sisältää kaiken, mitä rajoitettu käyttöoikeus antaa, sekä mahdollisuuden:

• Lisäämään ja muokkaamaan käyttäjiä

• Asettamaan ja kontrolloimaan rajoituksia

• Saamaan pääsy lompakkoon

Kirjanpitäjän lisäoikeudet

Oletusarvoisesti kirjanpitäjät (jopa ne, joilla on laajennettu käyttöoikeus) eivät pysty maksamaan käteismeno, nostamaan varoja lompakosta takaisin yrityksen pankkitilille tai ottamaan käyttöön automaattista latausta. Ylläpitäjät voivat kuitenkin aina muuttaa tätä ja antaa kirjanpitäjälle oikeuden käyttää yhtä tai molempia ominaisuuksia. Näin se onnistuu:

1. Siirry kohtaan "Ihmiset".

2. Klikkaa kirjanpitäjää.

3. Ota lisäoikeudet käyttöön tai poista ne käytöstä rasteilla:

Haluatko muuttaa kirjanpitäjän käyttöoikeustasoa?

Napsauta yllä olevassa kuvassa alleviivattua "Muuta"-painiketta.

Mitä ulkopuolisen kirjanpitäjän kutsuminen maksaa?

Selvitä, sisältääkö hinnoittelusuunnitelmasi ilmaisen vai maksullisen pääsyn ulkopuolisiin kirjanpitäjiin: