Pleon käyttöönotto: kolme vaihetta työntekijöille

Tervetuloa Pleoon! Jos luet tätä, olet todennäköisesti saanut hiljattain sähköpostitse kutsun liittyä yrityksesi Pleo-tilille. Tässä artikkelissa selitetään kolme keskeistä vaihetta, joiden avulla pääset alkuun:

Kuinka kutsu hyväksytään

Henkilö, joka kutsuu sinut Pleoon, on tilin ylläpitäjä. Näin toimit, kun olet saanut kutsun työsähköpostiin:
  1. Napsauta sähköpostikutsussa olevaa "Liity tiimiisi" -painiketta.

2. Napsauta seuraavaksi "Jatka verkossa".

3. Määritä salasanasi ja kaksitekijätodennusmenetelmäsi.

4. Lataa Pleon mobiilisovellus (saatavilla iOS:lle ja Androidille). Voit kirjautua sisään samoilla tunnuksilla, jotka olet juuri määrittänyt.

Miten Pleo-korttisi aktivoidaan

Aivan kuten kutsujen lähettäminen, Pleon ylläpito huolehtii muovikorttien tilaamisesta. He järjestävät, että joku toimittaa kortit henkilökohtaisesti toimistoon tai kotiosoitteeseesi, jos työskentelet etätyössä. Ennen kuin alat käyttää muovikorttia, sinun on kuitenkin yhdistettävä se Pleo-sovellukseen.

1. Siirry "Omat kortit" -osioon ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Tältä se näyttää verkkosovelluksessa:

Ja mobiilisovelluksessa:

2. Näytä korttisi PIN-koodi napsauttamalla "Näytä PIN-koodi" -painiketta (ei pidä sekoittaa tilillesi kirjautumista varten asetettuun salasanaan). PIN-koodia ei voi muuttaa, mutta voit aina tarkastella sitä Pleo-sovelluksessa, jos unohdat sen.

3. On myös mahdollista aktivoida virtuaalikortti. Virtuaalikorttia voi käyttää verkko-ostoksiin ja tilauksiin.

4. Sekä muovi- että virtuaalikorttia voi käyttää Google Payn tai Apple Payn kanssa.

Miten maksat Pleo-kortilla ja liität kuitin

1. Aina kun maksat kaupassa Pleo-kortilla, saat välittömästi ilmoituksen, joka muistuttaa sinua ottamaan valokuvan paperikuitista ja lisäämään mahdolliset lisätiedot (esim. projektin, johon kulu on kohdistettu).

2. Jos olet tehnyt verkko-ostoksen Pleo-kortilla, voit lisätä digitaalisen kuitin liittämällä tiedoston kamerarullasta tai lataamalla sen tietokoneelta.

3. "Tunnisteet" auttavat kirjanpitäjiä järjestämään menoja kululajin mukaan (matkat, ateriat jne.). Ei hätää, jos et ole varma, minkä Tagin tai Tagit valitset. Voit aina kysyä esimieheltä tai kollegalta ja lisätä tunnisteen tai tunnisteet myöhemmin.