Ændring af brugerroller

Så er du klar til at bruge Pleo! Men det kan være nødvendigt at ændre personernes rolle, efterhånden som dine behov ændrer sig!

I denne artikel vil vi dække følgende:

Hvis du er usikker på, hvad rollerne er, kan du tjekke denne artikel her.

Hvem kan ændre en brugers rolle

Den vigtigste rolle, der har mulighed for at ændre andre brugeres roller, er en administrator. Men hvis du er bogholder med udvidet adgang, har du også mulighed for at ændre roller. Som administrator kan du se, hvordan du giver din bogholder udvidet adgang nederst i denne artikel.

Sådan ændrer du rollen for en Administrator eller Bruger

En administrator kan ændre rollen for en anden Administrator eller en Bruger ved at gå til Pleo's webapp.

1. Klik på Brugere i menuen til venstre.

2. På siden Brugere, kan du filtrere efter Team, Rolle eller du kan søge direkte efter en bruger.

3. Når du har valgt den bruger, du vil ændre, åbnes et brugerkontrolpanel.

4. Under Generelt skal du scrolle ned til Rolle, hvor du kan ændre brugerens rolle fra Bruger til Adminstrator eller Administrator til Bruger.

5. Brugerrollen er ændret! Luk brugerkontrolpanelet og drik en kop te, så er du færdig.

De begrænsninger, der er forbundet med skiftende roller

På dette tidspunkt undrer du dig sikkert over rollen Bogholder, og hvorfor du ikke kan se den i brugerkontrolpanelet. Dette skyldes, at rollen som bogholder kræver en invitation.

Hvis du ønsker at ændre en eksisterende bruger fra en Admin eller Bruger-rolle til en Bogholder-rolle, skal du følge nedenstående trin.

1. Slet den eksisterende bruger, som du ønsker at ændre til Bogholder.

2. Inviter/geninvitér brugeren som bogholder med det ønskede adgangsniveau. Du kan tjekke adgangsniveauerne under afsnittet Bogholder i denne artikel.

Bemærk: Det samme gælder, hvis du ønsker at ændre en person fra bogholder til Bruger-rolle eller administrator. Du skal slette bogholderen og invitere vedkommende som den relevante rolle.

Sådan ændrer du en bogholderes adgangsniveau

En administrator kan ændre rollen for en bogholder ved at gå til Pleo's Web-app.

1. Klik på Brugere i menuen til venstre.

2. På siden Brugere, kan du filtrere efter Team, Rolle eller du kan søge direkte efter en bruger.

3. Når du har valgt den bruger, du vil ændre, åbnes et brugerkontrolpanel.

4. På brugerkontrolpanelet kan du se bogholderens nuværende adgangsniveau, og for at ændre det klik på ændre.

5. Når du klikker på ændre, åbnes et vindue, hvor du skal vælge det ønskede adgangsniveau og indtaste din adgangskode. Hvis du har glemt eller ikke kender til din adgangskode, kan du læse denne artikel her.