Hvordan adskiller en medarbejder med statussen 'Kun Udlæg' sig fra en kortholder?

Hvorfor vil du give adgang til 'Udlæg' men ikke til et Pleo-kort?

I forbindelse med medarbejdere, der kun har få virksomhedsudgifter et par gange om året, kan det være at foretrække at begrænse deres Pleo-adgang til 'Udlæg'. Det betyder, at de ikke får adgang til et fysisk eller virtuelt Pleo-kort, men kan indsende private udlæg og foretage tilbagebetaling til sig selv via Pleo-appen. Teammedlemmer med statussen 'kun Udlæg' tæller stadig med i den samlede forbrugsgrænse for teammedlemmer under det valgte abonnement.

Husk på, at hvis 'Udlæg' er aktiveret for din Pleo-konto, er den tilgængelig for alle teammedlemmer. Det betyder, at kortholdere også har mulighed for at indsende private udlæg, selv om det kun sjældent bør forekommer (f.eks. hvis de har glemt deres Pleo-kort eller var nødt til at betale kontant for en virksomhedsudgift).

Sådan inviterer du en medarbejder som'Kun Udlæg'

1. Gå til siden 'Brugere' i Pleo-webappen.

2. Klik på 'Tilføj medlem'.

3. Når du har tilføjet en eller flere e-mailadresser, skal du vælge 'Kun Udlæg':

Hvis du inviterer en person med statussen 'Kun Udlæg' og senere beslutter, at vedkommende skal have et kort:

1. Gå til siden 'Brugere'.

2. Klik på medarbejderen.

3. Klik på 'Aktivér kort':

Sådan bruger du 'Udlæg'

Når du har accepteret invitationen og har sat dine Pleo-loginoplysninger op, skal du gøre som følger, når du vil indsende en udgift og modtage tilbagebetaling.

Sådan bruger du Pleo, hvis du er kortholder

Som kortholder har du muligvis adgang til et virtuelt Pleo-kort, et fysisk Pleo-kort eller begge dele! Du skal ikke bestille det fysiske kort, det klarer administratoren. Du skal dog aktivere kortet ved at parre det med din konto i Pleo-appen. Sådan aktiverer du dit Pleo-kort.

Hvis din administrator vælger at slå funktionen 'Udlæg' til for alle, kan du også følge den trinvise vejledning i ovenstående sektion.