Din virksomhed er verificeret og ny hos Pleo. Velkommen om bord!👋

Vores produkt har rigtigt meget at byde på, men lad os starte med det vigtigste, så vi sikrer, at du får en vellykket oplevelse. Nedenstående er de nødvendige og grundlæggende trin, du skal følge for at konfigurere din konto. Der er en Pleo-vejledning i appen, som også vil hjælpe dig undervejs.

Din tjekliste

Overfør penge til din Wallet (5 min.)

Tilføj dit team, og bestil kort (10 min.)

Konfiguration (15 min.)

Prøv dit Pleo-kort (okay, det er et fjerde trin, men det er dét værd!)

1. Overfør penge til din Wallet

Du skal have penge hos Pleo for at bruge produktet. Så er det her er det bedste sted at starte din konfiguration.

1. Klik på “Start” i vejledningen ELLER Wallet, og klik på “Fyld op”.

2. I pop op-vinduet viser din virksomheds unikke bankoverførselsoplysninger.

3. Log ind på din online-erhvervsbank, brug de angivne detaljer, og overfør dit første beløb. Trin 1 – Fuldført! 👏

4. Du burde kunne se dine penge inden for de næste par timer. Den første overførsel tager altid lidt længere tid, da vi verificerer kilden til pengene først.

Du skal vide følgende

• Vi accepterer ikke overførsler fra en privat konto eller et elektronisk pengeinstitut såsom Revolut eller Wise.

• Er du nervøs for din første overførsel? Bare rolig. Vi tager sikkerheden af dine penge meget alvorligt, og alle penge står på en sikker konto hos vores partnere, hvilket betyder, at ingen hos Pleo eller anden organisation har adgang til pengene. Du kan læse mere her.

2. Inviter dit team, og bestil kort

Tiden er kommet til at dele fordelene ved Pleo med dine kolleger og invitere dem til at være med.

1. Klik på "Start" i afsnit 2 i Pleo-vejledningen, ELLER vælg “Brugere” → “Tilføj medarbejder”.

2. Tilføj blot brugerens e-mail. Skal du tilføje flere ? Klik på “Tilføj mange”, og kopiér og indsæt fra din brugerliste, og fortsæt.

3. Dine teammedlemmer modtager nu en e-mail, hvor de bliver inviteret til Pleo og til at konfigurere deres separate konti samt til at downloade appen.

💡 Har du brug for at tilføje din bogholder? Klik på “Brugere” → Tilføj medarbejder → nederst i pop op-vinduet, og klik på "Giv adgang".

4. Vælg, hvem der har brug for et fysisk kort, og klik på fortsæt for at bekræfte leveringsadressen.

Færdig! Du vil modtage dine kort inden for 5-7 hverdage. I mellemtiden kan du altid bruge dit virtuelle kort til Apple Pay eller Google Pay.

3. Tilslut dit regnskabssystem

Mens du venter på, at din Pleo Wallet bliver fyldt op, er næste skridt at konfigurere dit regnskabssystem.

1. Klik på “Start Pleo guiden” ELLER på dit profilbillede. Klik på “Indstillinger” (nederst til venstre) —> “Regnskab”.

2. Vælg dit regnskabssystem på listen over eksisterende integrationer, ELLER tilpas dit eget format.

3. Du finder direkte integrationer til e-conomic, Billy, Dinero Online og Business Central og konfigurerer ved at klikke dig gennem integrationsflowet og tillade adgang (Læs venligst hjælpeartiklerne inden du går igang, så du er sikker på korrekt opsætning).

• For systemer som Sage 50/200 og Dynamics Nav kan du vælge at bruge CSV-indstillinger, der er formateret på forhånd, så du kan eksportere en færdiglavet CSV, som herefter kan uploades.

• Med et tilpasset format kan du manuelt skræddersy dit eget eksportformat, hvis der ikke er nogen integrationer tilgængelige. Dette er en engangskonfiguration, og du kan se en mere detaljeret vejledning her.

4. Konfigurer dine standardmomskoder (kun til CSV-skabeloner og tilpasset format).

5. Konfigurer dine standardmomskoder (kun til CSV-skabeloner og tilpasset format)

Konfigurationen af regnskabssystemet er færdigt, så lad os nu flette din kontoplan sammen med Pleo-kategorierne med henblik på nem udgiftshåndtering og bogholderi.

1. Du bliver mødt af kategorigrupper, hvor du kan ændre forbrugstyper. Disse er baseret på forhandlerkategorier fra Mastercard, f.eks. vil en restaurant blive kategoriseret under "Måltider og drikkevarer".

2. Klik på pilen ved ikonet til højre, og vælg type, dvs. Måltider og drikkevarer.

3. Klik på “Tilføj kategori”.

4. Udfyld konto (nominel kode/kontokode), navn (f.eks. Måltid med kunde) og momskode (dvs. 20 %).

5. Du har mulighed for at bruge vores ark med eksempler her.

Sådan! Hvad så nu?

Når dit team foretager et køb, beder appen dem om at uploade kvitteringen og vælge navnet på kategorien. Pleo anvender automatisk kontoen/den nominelle kode og momskoden i baggrunden, så de er klar til bogholderiet.

Sidste trin – Opret tags

Føj en ekstra dimension til dine udgiftsoplysninger såsom projekter, jobkoder eller placeringer.

1. Klik på Opret gruppe → Navn

2. Du har tre muligheder

1. Upload fra et regneark

2. Importér fra dit regnskabssystem (hvis relevant)

3. Opret manuelt

3. Når dine medarbejdere er oprettet, kan de vælge et tag for en udgift, så du kan holde styr på, hvad der bruges pr. tag-gruppe.

Har du stadig tid?

Download Pleo-mobilappen, og opret et virtuelt kort

1. I Pleo-mobilappen skal du klikke på kortikonet.

2. Vælg det virtuelle kort (gult).

3. Tryk på “Aktivér kort”, og angiv din personlige kode eller brug biometrikker – Færdig!

4. Hvis du bruger websiden: Klik på Mine kort --> Lås mit kort op, og angiv din personlige kode.

Læs relaterede artikler 📚

Sådan konfigurerer du dine kategorier

Sådan konfigurerer du momskoder