Kom godt i gang med Pleo: tre trin for administratorer

Tillykke; din virksomheds Pleo-konto er officielt verificeret. Velkommen om bord!

Denne artikel forklarer tre trin, som administratorer skal følge for at komme i gang med Pleo:

Sådan fylder du din Wallet

Når du og dine kolleger bruger jeres Pleo-kort, trækkes alle betalinger fra pengene i virksomhedens centrale Wallet. Der er et par forskellige måder at sende penge til din Wallet på. Vi har faktisk en anden artikel her, der forklarer de forskellige muligheder der er tilgængeligt. Men for din første gang er det sådan her, det fungerer:

1. Gå til siden "Wallet".

2. Klik på "Overfør penge".

• Du vil se derefter se jeres unikke overførselsoplysninger, der er forbundet med din Wallet.

• For USA: Du vil blive bedt om at tilknytte din bankkonto gennem Plaid

3. Send nogle penge - til de førnævnte overførselsoplysninger - fra din virksomheds bankkonto.

Det tager normalt en (normalt højst to) hverdage, før pengene vises i din Wallet. Din første overførsel tager 24 timer længere tid end normalt. Årsagen er, at vi skal sikre os, at pengene er kommer fra en bankkonto eller e-pengekonto, der passer til navnet på din Pleo-konto og er registreret i dit relevante land. Så du må desværre ikke sende penge fra en personlig konto eller en e-penge-tjeneste, der skjuler afsenderens oplysninger.

Hvis du gerne vil se, hvor lang tid overførsler tager, kan du tjekke denne artikel her.

Er du nervøs for din første overførsel? Ingen i Pleo eller nogen anden organisation har adgang til dine penge. Få mere at vide om, hvor pengene i jeres Wallet opbevares.

Sådan inviterer du dine kolleger (og din eksterne bogholder)

Ingen er en ø. Det er helt sikkert tilfældet med Pleo; jo flere kolleger bruger det, jo mere får du mulighed for at strømline udgifterne i hele organisationen. For at invitere dine kollegaer, kan du følge nedestående trin:

1. Gå til siden "Brugere".

2. Klik på knappen "Tilføj bruger" i øverste højre hjørne.

3. Indtast e-mailen på en eller flere kolleger.

4. Klik på "Inviter til Pleo".

Din(e) kollega(er) vil modtage en e-mail med en invitation til at tilmelde sig virksomhedskontoen. Alle, du inviterer på denne måde, vil automatisk få en "medarbejder"-rolle. Du kan altid ændre en persons rolle senere (du kan se muligheden efter at have klikket på deres profil på siden Brugere).

For eksterne bogholdere skal du følge de samme to første trin, som er anført ovenfor. Ved trin tre skal du klikke på teksten "Ekstern bogholder? Giv dem adgang →", og følg trinene på skærmen. Få mere at vide om Pleo bogholdere.

Sådan bestiller du plastik Pleo-kort

Det er tid til at få fingrene i nogle Pleo-kort! De to første bestillinger er gratis, så hvis dine kolleger er hurtige til at acceptere invitationen til at blive medlem af Pleo, er det en god idé at bestille deres kort med større ordre:

1. Gå til afsnittet "Fysiske Kort" under siden Brugere.

2. Klik på knappen "Bestil kort" i øverste højre hjørne.

3. Vælg de personer, der har brug for et fysisk kort, og klik på "Fortsæt".

4. På den næste side får du vist standardleveringsadressen. Hvis du bestiller et kort til en kollega på afstand, skal du klikke på knappen "Rediger adresse".

5. Klik på "Bekræft bestilling".

Kortene ankommer inden for 5-7 hverdage. I mellemtiden kan du med et virtuelt Pleo-kort betale både online og i butikkerne (med Apple Pay og Google Pay).

Læs relaterede artikler ?