Hos Pleo arbejder vi hårdt på at beskytte alle vores kunders konti. Derfor bruger vi stærk kundeautentifikation (SCA) til at sikre, at du er den eneste, der kan logge ind på din Pleo-konto.

Hvad indebærer "stærk kundeautentifikation"?

Ud over at kræve en 4-cifret adgangskode (passcode), som du skal bruge hver gang du logger ind på din konto, er der en 6-cifret verificeringskode, der sendes til dit telefonnummer via en sms eller til din Authentication-app. Pleo sender dig også en e-mail for at bekræfte din identitet.

Sådan logger du ind den første gang med din e-mail på en ikke-godkendt enhed/browser

1. Indtast din e-mail på siden, hvor du logger ind på Pleo.

2. Indtast din personlige kode, når du bliver bedt om det.

3. Der bliver sendt en sekscifret verificeringskode til din telefon via en SMS. Indtast den sekscifrede kode på siden, hvor du logger ind, og godkend din enhed/browser.

4. Hvis du bruger en gammel version af Pleo, kan du blive bedt om at opdatere din Pleo-app.

5. Åbn din e-mailindbakke på den samme enhed, som du bruger til at logge på Pleo. Klik på "Ja, det var mig" i bekræftelses-e-mailen fra Pleo. Når du logger ind på Pleos webapp, kan du klikke på "Stol på denne browser" for at springe over indtastningen af den 6-cifrede verificeringskode ved efterfølgende besøg. Bemærk, at dette link til bekræftelse af e-mailen udløber efter ti minutter.

Sådan logger du ind den første gang med Google SSO (Single Sign On)

1. Klik på “Log ind med Google”.

2. Vælg den e-mail, du har registreret med Google, og indtast din adgangskode.

3. Der vil blive sendt en sekscifret verificeringskode til din telefon via SMS.

4. Indtast koden på siden, hvor du logger ind på Pleo, og godkend din enhed/browser.

5. Hvis du bruger en gammel version af Pleo, kan du blive bedt om at opdatere din Pleo-app.

6. Åbn din e-mailindbakke på den samme enhed, som du bruger til at logge på Pleo. Klik på "Ja, det var mig" i bekræftelses-e-mailen fra Pleo.

7. Når du logger ind på Pleos webapp, kan du klikke på "Stol på denne browser" for at springe over indtastningen af den 6-cifrede verificeringskode ved efterfølgende besøg.

Sådan logger du ind den første gang med Authenticator-appen

1. Vælg "Brug authenticator-app", når du har indtastet din adgangskode

2. Download en authenticator-app efter eget valg på din enhed (hvis du ikke har en endnu, anbefaler vi Google Authenticator eller Authy)

3. Brug authenticator-appen til at scanne QR-koden fra Pleo eller indtaste den 16-cifrede nøgle i appen. Dette tilføjer Pleo til din authenticator-app.

4. Din app vil generere en 6-cifret verificeringskode. Indtast den i Pleo for at bekræfte, at det er dig.

5. Hvis du bruger en gammel version af Pleo, bliver du måske bedt om at opdatere din Pleo-app

6. Åbn din e-mailindbakke på den samme enhed, som du bruger til at logge på Pleo. Klik på "Ja, det var mig" i bekræftelses-e-mailen fra Pleo.

7. Når du logger ind på Pleo i webappen, bliver du bedt om at huske denne konto. Hvis du er på en enhed, du har tillid til, kan du klikke på "Stol på denne browser" for at springe over indtastning af bekræftelseskoder ved efterfølgende besøg.

Hvad betyder det at "godkende din enhed/browser"?

Ved at godkende din enhed/browser, når du logger ind den første gang, vil du ikke skulle indtaste den sekscifrede SMS-kode næste gang, du logger ind. Din mobilapp vil automatisk være godkendt. Når du godkender en enhed eller browser, siger du med andre ord, at du er den eneste, der har adgang til den, og dine oplysninger vil derfor være sikre. Din enhed/browser vil være godkendt i et år ad gangen.

Hvad skal du gøre, hvis du får en fejlmeddelelse

• Hvis du bruger en gammel version af Pleo-mobilappen, kan du få en fejlmeddelelse med teksten "Wrong code. Try again." som vises, efter du har indtastet den 6-cifrede kode. Løsningen er at gå til Google Play eller App Store, kigge efter Pleo og downloade den tilgængelige opdatering.

• En anden fejlmeddelelse vises, hvis du åbner bekræftelsesmailen på en anden mobilenhed eller computer end den, du bruger til at logge ind på Pleo. I dette tilfælde skal du prøve at logge ind igen - og forblive på den samme enhed under hele logonprocessen.

Hvad skal du gøre, hvis du ikke får vist en bekræftelsesmail:

• Sørg for, at du kontrollerer den e-mail, der er knyttet til din Pleo-konto, og/eller

• Tjek din mappe med spam/papirkurv.

Modtager du stadig ikke en e-mail? Prøv at logge ind igen. Dette vil udløse en ny bekræftelsesmail. Hvis du stadig ikke får en bekræftelsesmail, skal du kontakte vores supportteam via chat, så hjælper vi dig.