Du kan behandle og eksportere alle virksomhedens udgifter fra Pleo ved at følge disse trin:

• Før du eksporterer udgifterne, skal du sørge for, at du har sat integrationen op med dit regnskabssystem. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du gøre det under Indstillinger.

• Klik derefter på Eksporter.

• Har du behov for at lave ændringer på nogle af dine udgifter, inden du eksporterer? Du kan enten ændre en ad gangen eller ændre mange på en gang. Brug filtrene under Eksport for at filtrere udgifter på fx datointerval, konti, kvitteringsstatus eller forhandlernavn i søgefeltet. For at ændre flere udgifter på en gang klikker du blot på Vælg alle, herefter Rediger alle og til sidst Bekræft, når du har valgt de ønskede ændringer.

• Flyt udgifter fra Ikke eksporteret til Eksportkøen, når du har tjekket, at det hele er korrekt.

• Klik på Eksporter for at eksportere de valgte udgifter.

Bemærk:

• Det er kun muligt at behandle transaktioner, der er gået igennem, og udgifterne vil blive eksporteret i henhold til datoen for disse transaktioner.

• Vi hjælper dig med at forhåndsvælge for at fremskynde processen. Udgifter, der har et kontonummer, en kvittering eller er blevet gennemgået, vil blive valgt på forhånd.

• Når udgifter flyttes fra Ikke eksporteret til Eksportkøen, vil de blive låst og kan ikke redigeres af nogen, medmindre du flytter udgiften tilbage til Ikke eksporteret. Når en udgift først er blevet eksporteret, vil den forblive låst.

• Du kan til enhver tid eksportere udgifter igen, selvom de er blevet eksporteret tidligere.