Sådan opsætter du regnskabsintegrationen

Den bedste måde at håndtere alle dine kunders virksomhedsudgifter på er ved at forbinde Pleo med at de regnskabssystemer, vi understøtter. Du kan nemt importere dine kunders kategorier, projekter og finansielle dimensioner til Pleo. Og når du er klar til det, kan du eksportere al din data til din regnskabssoftware.

Vi har med vilje gjort sådan, at udgifter i Pleo ikke automatisk bliver synkroniseret med din regnskabssoftware. Det betyder, at du stadigvæk har fuld kontrol over, hvad der ender på dine kunders konti og hvornår.

Du kan finde guides til, hvordan du sætter vores fire mest populære integrationer op her: