Pleo-kort accepteras av mer än 30 miljoner handlare över hela världen, leta bara efter Mastercard®-godkännande.

Du behöver inte vidta några ytterligare steg när du använder ditt Pleo-kort utomlands, se bara till att ditt kort är parat med ditt konto och använd den PIN-kod som visas i appen när det behövs.

När du gör ett köp ser du transaktionen i din Pleo-app eller webbsidan. Pleo virtuella kort kan användas online, medan Pleo plastkort kan användas för både online- och butiksköp.

Observera att avgifter kan tillkomma för köp och uttagsautomater i utländsk valuta.