Om du inte får aviseringar från din Pleo-app kan det bero på ett par anledningar. För att säkerställa att du har rätt inställningar på din enhet, gå till:

• Telefoninställningar

• Aviseringar

• Pleo

• Välj "På" för Tillåt aviseringar

När du är klar, kontrollera att du också har aktiverat aviseringar i Pleo-appen. Gå till:

• Mitt konto

• Allmänt

• Aviseringar

• Aktiverat på både e-post och mobil.

Om du fortfarande inte får aviseringar, kontrollera att din Pleo-app är uppdaterad till den senaste versionen. För att säkerställa detta kan du helt enkelt ta bort appen och ladda ner den igen.

Om du fortfarande inte tar emot aviseringar i realtid från din mobilapp, vänligen kontakta oss via chatten eller via e-post på support@pleo.io, så kan vi undersöka åt dig.