Ga aan de slag als werknemer

Om als werknemer aan te slag te gaan met Pleo, moet je eerst een uitnodiging krijgen om het Pleo-account van je bedrijf te gebruiken:

1. Accepteer de uitnodiging door op Aansluiten bij je team te klikken
  2. Stel je toegangscode en tweestapsverificatie in
  3. Download de mobiele Pleo-app (beschikbaar voor iOS en Android)
  4. Log in met je Pleo-gegevens en schakel hulp in als je problemen met inloggen ervaart

Hier zijn nog een paar zaken die belangrijk zijn om te weten voordat je met Pleo begint:

Kaarten

Uitgaven

Bonnetjes