Jaa veroprosentit kuluissa

Automaattinen verojen jakaminen

Jos sinulla on Advanced-sopimus, kulut jakautuvat automaattisesti, jos niihin sovelletaan eri veroprosentteja (paitsi Espanjassa). Sinun pitää vain tarkastaa ja hyväksyä kulu.

Automaatio toimii vain seuraavissa:

• uusissa kuluissa tai lisätyissä laskuissa
  • jos kuitti on ladattu.

Poistetaanko automaattinen veroprosentin jakaminen käytöstä?

1. Siirry Asetuksiin
  2. Klikkaa kohtaa Kirjanpito
  3. Poista valinta kohdan Jakaa veroprosentit automaattisesti edestä

Manuaalinen verojen jakaminen

Miten jaat kulun manuaalisesti?

1. Siirry kohtaan Vienti
  2. Valitse luettelossa oleva kulu
  3. Klikkaa kohtaa Jaa kulu
  4. Lisää eri riveille määrät, tilit, verotunnisteet ja projektit

Käyttäjät voivat myös jakaa kulut manuaalisesti Pleon mobiilisovelluksessa lisäämällä useita luokkia yhteen kuluun. Käyttäjät eivät voi lisätä eri kategorioita tai verotunnisteita.