Määritä käyttörajat

Tämä artikkeli on tarkoitettu ylläpitäjille. Katso Etsi käyttöraja saadaksesi lisätietoja käyttörajoista, jos et ole ylläpitäjä.

Oletusarvoiset kulutusrajat

Näitä rajoituksia sovelletaan kaikkiin Pleo-tilillesi lisättyihin uusiin kortinhaltijoihin.

1. Siirry kohtaan Asetukset
  2. Klikkaa Yleistä
  3. Klikkaa Kortin oletusasetukset
  4. Noudata näytön ohjeita

Määritä käyttörajat

Yksilölliset kulutusrajat

1. Siirry kohteeseen Ihmiset
  2. Valitse kortinhaltija
  3. Klikkaa Rajoitukset

Rajoitustyypit

• Korttirajoitus
    Määrä, jonka joku voi kuluttaa ennen kuin kortti jäätyy, joko kuukausittain tai kokonaisuudessaan. Kortti jäätyy, kun kokonaismäärä on saavutettu tai ylittänyt rajan.

• Ostokohtainen raja
    Summa, jonka joku voi käyttää ostoa kohden. Jos ostos ylittää rajoituksen, tapahtuma hylätään.

• Tilapäinen rajoitus
    Tilapäinen korkeampi rajoitus, mikäli joku tarvitsee kuluttaa enemmän kuin tavallisesti. Kun asetettu ajanjakso on ohi, rajoitus palautuu entiselleen.

Pyydöt rajoituksen korottamiseksi

Käyttäjät voivat pyytää tilapäistä rajoituksen korotusta, tarkastella ja käyttää pyyntöä:

1. Saat sähköposti-ilmoituksen pyynnöstä
  2. Siirry osoitteeseen Käyttäjät
  3. Avaa pyyntöpostilaatikko
  4. Hyväksy tai hylkää pyyntö

Käyttäjä saa ilmoituksen, kun pyyntö on tarkastettu.

Poista kortin jäädytys, kun rajoitus on saavutettu

Korttien jäädytyksen poistamiseksi yksittäisen henkilön käyttörajaa on nostettava. Voit joko nostaa kortin rajaa tai asettaa väliaikaisen rajan.