Pleo-analytiikka

Mikä on Pleo Analytiikka?

Pleo-verkkosovelluksen Analytiikka-sivulla saat yksityiskohtaisen yleiskatsauksen yrityksesi menoista. Voit seurata ja analysoida kulujasi eri tavoin, mm. seuraavasti:

• Menot kategorioittain (esim. matkat, ohjelmistot jne.)

• Menot tunnisteiden mukaan

• Menot tiimeittäin (luomiesi tiimien perusteella)

Saat myös kokonaiskatsauksen valitsemasi ajanjakson perusteella:

• Eniten käytetyt kauppiaat, joihin kulutuksesi kohdistuu

• Eniten ostoksia tehneet käyttäjät, ja

• Tiimin jäsenet, joilta puuttuu eniten kuitteja

Reaaliaikainen kulujen raportointi tarjoaa tiedot tulevaisuuden budjettisuunnittelua varten.

Kenellä on pääsy Pleo Analytiikkaan?

Ylläpitäjät ja kirjanpitäjät saavat kokonaiskatsauksen yrityksen menoista, kun taas työntekijät näkevät vain erittelyn omista menoistaan.

Hyvä tietää

• Jos haluat lisätietoja tietyistä kuluista, suosittelemme käyttämään Kulut-valikkoa.

• Odotustilassa olevia tapahtumia ei huomioida Pleo-analytiikassa.

Etkö löydä Analytics-sivua?

Selvitä, saatko tämän ominaisuuden käyttöösi hinnoittelusuunnitelmasi avulla: