Kuinka ladata kulut

Ennen kuin aloitat

Kulujen lataaminen on eri asia kuin kulujen vieminen. Jos joku esimerkiksi tarvitsee taulukon tiiminsä Pleo-kuluista, voit ladata pyydetyn tiedoston. Tästä huolimatta kulujen lataaminen ei siirrä niitä vietävälle välilehdelle. Tämän vuoksi suosittelemme yleensä vientitoiminnon käyttämistä aina, kun se on mahdollista, vaikka käyttäisitkin .csv- tai mukautettua muotoa. Tämä ei siirrä mitään tai muuta mitään Pleossa. Vienti tarkoittaa sitä, kun Pleo-kulut on hyväksytty ja siirtäessäsi kulut lukitaan (et voi enää muokata kuluja).

Kuinka ladata kulut

1. Klikkaa Vie valikosta.

2. Klikkaa Raportit oikeassa yläkulmassa.

3. Valitse ja sovella mitä tahansa suodatinta.

4. Klikkaa sivun alareunassa olevaa Lataa-painiketta.

Sinulle esitetään kaksi latausvaihtoehtoa:

• Taulukkolaskenta: csv- ja xlsx-tiedostojen lataaminen yleisissä muodoissa.

• Kuitit: Lataa kulukuittien kuvia.