Miten vaihdan sähköpostiosoitteen Pleossa?

Työsähköpostisi saattaa muuttua, ja nyt sinun on päivitettävä kaikki järjestelmät, joita käytät päivittäisiin tehtäviisi, mukaan lukien kulujenhallintatyökalusi.

Tässä artikkelissa käsittelemme seuraavat asiat:

Kuka voi muuttaa sähköpostiosoitteen

Jotta Pleon tilit pysyisivät mahdollisimman turvallisina, ainoastaan support tiimillä on lupa tehdä muutoksia tilin sähköpostiosoitteisiin.

• Ylläpitäjät ja kirjanpitäjät voivat pyytää sähköpostin muuttamista kenelle tahansa yrityksen työntekijälle.

• Kuka tahansa käyttäjä voi pyytää sähköpostin muuttamista itselleen, mutta ei toiselle käyttäjälle.

Huom: Sähköpostin vaihtamisen edellytyksenä on, että käyttäjä pysyy samana. Sama käyttäjä, eri sähköpostiosoite. Jos kyseessä on uusi käyttäjä, sinun on kutsuttava uusi käyttäjä.

Miten sähköpostiosoitetta muutetaan

Jos sinun on vaihdettava sähköpostiosoitteesi, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja ilmoita uusi sähköpostiosoitteesi, jotta he voivat muuttaa sen tilillesi puolestasi. Support hoitaa kaiken puolestasi.

Täältä löydät ohjeet, miten otat yhteyttä supporttiin.