Hur ändrar jag en e-postadress i Pleo?

Det finns flera anledningar till att den e-postadress som du använder i arbetet ändras. Nu behöver du uppdatera alla relevanta system som du använder för dina dagliga arbetsuppgifter, inklusive ditt verktyg för utgiftshantering.

I den här artikeln tar vi upp följande:

Vem kan ändra en e-postadress?

För att hålla våra användares konton så säkra som möjligt hos Pleo, är vårt support-team de enda som har behörighet att göra ändringar av e-postadresser.

• Administratörer och redovisningskonsulter kan begära en ändring/uppdatering av en e-postadress för alla anställda i företaget.

• Övriga användare kan begära en e-poständring för sitt eget konto, men inte för en annan användare.

Observera: Villkoret för att ändra en e-postadress är att användaren förblir densamma. Samma användare, ny e-postadress. Om ändringen innebär en ny användare av kontot, ska du istället bjuda in den nya användaren.

Hur man ändrar en e-postadress

Om du behöver ändra din e-postadress är det helt enkelt bara att kontakta vårt support-team, med den tidigare e-postadressen samt den nya, så sköter vi resten!

Du kan se hur du kontaktar vår support här.