Pleo Reserve

Pleo Reserve er tilgængelig for alle kvalificerede kunder i Storbritannien, Tyskland, Sverige og nu Danmark. Vi glæder os til at få dig op og køre – og ikke mindst høre din feedback!

Hvad er Pleo Reserve?

Med Pleo Reserve er det muligt at have en negativ Wallet-saldo. De negative saldointervaller er mindst 15.000 DKK og højest 370.000 DDK.

Hvorfor Pleo Reserve?

• Med Pleo Reserve slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt der er nok penge i virksomhedens Wallet, hvis du skal foretage et usædvanligt stort køb, eller mens du venter på en automatisk opfyldning.
  • Det er nemt at betale den negative saldo tilbage. Det skyldige beløb vil helt enkelt blive trukket fra din næste Wallet-opfyldning. Hvis din Wallet eksempelvis har en negativ saldo på 10.000 DKK, og du overfører 50.000 DKK, så vil saldoen være 40.000 DKK.

Sådan kommer du i gang

Før du går i gang, skal du aktiveret automatisk opfyldning.

Når automatisk opfyldning er aktiveret:

1. Gå til Wallet-siden i Pleo.
  2. Klik på Reserve-banneret. Bemærk, at kunder, der ikke er berettiget til Reserve-funktionen, ikke vil kunne se banneret.
  3. Følg aktiveringstrinnene på skærmen.

Sådan! Du kan nu have en negativ saldo i din Pleo Wallet.

Du kan altid foretage ændringer i din Reserve-opsætning, efter den er aktiveret. Den eneste betingelse er, at din Wallet skal have en positiv saldo.

Hvad er minimumsbeløbet for automatisk opfyldning?

Minimumsbeløbet skal være det samme som din aktiverede Reserve-grænse.

Kan jeg vælge en lavere grænse end den, jeg er berettiget til?

Du kan aktivere den grænse, du ønsker. Det kan være mindre end eller lig med den grænse, du er berettiget til.

Hvordan betaler jeg min Pleo Reserve-saldo tilbage?

Som angivet længere oppe i denne artikel vil den negative saldo blive trukket fra din næste Wallet-opfyldning:

1. Gennem den automatiske opfyldning, du opretter, når du aktiverer Reserve-funktionen.
  2. Gennem en manuel overførsel til din Wallet, hvilket altid er muligt, selvom automatisk opfyldning er slået til.

Hvor meget koster Pleo Reserve-funktionen?

Reserve er i øjeblikket gratis uanset grænsen. Dog kan vil vi formentligt på et senere tidspunkt opkræve et gebyr for grænser over 15.000 DKK.

Pålægges der gebyrer for forsinkede betalinger?

Ja. Hvis beløbet er forsinket i mere end 7 dage, påløber der et årligt forsinkelsesgebyr. Det årlige gebyr for kunder i Danmark 11,75 %. Der kan være yderligere gebyrer.

Hvad sker der, hvis min virksomhed ikke er i stand til at tilbagebetale den negative saldo?

Hvis din virksomheden ikke kan tilbagebetale det udestående beløb, vil vi gerne drøfte en tilbagebetalingsplan med dig. Kontakt os på [email protected].

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til teknisk support, kan du ser her, hvordan du kan kontakte os.