Administrer abonnementer ved hjælp af tilbagevendende leverandører

Tilbagevendende leverandører er tilgængelige for brugerne med Essential- og Advanced-abonnementer, og de er kun synlige for administratorer. Kontakt din administrator, hvis du har spørgsmål.

Oversigt

Få en automatisk genereret oversigt over alle abonnementer under Tilbagevendende leverandører  baseret på kortudgifter (og fakturaer kun i Tyskland).

Oversigten vil hjælpe dig med at forstå dine udgifter hos de tilbagevendende leverandører samt de købere, der er ansvarlige for udgifterne.

Bliver abonnementet ikke vist?

Det kan tage et par måneder for algoritmen at føje abonnementet til oversigte under Tilbagevendende leverandører .

Håndtering af kontraktfornyelser

Angiv kontraktfornyelsesdata, inkluderet brug og noter for at holde styr på kontraktaftaler og fornyelser. Pleo vil automatisk minde dig om, at en kontrakt skal fornyes.

Bemærk! Tilbagevendende leverandører indeholder ikke et overblik over dine Pleo-abonnementsbetalinger