Eksport: Vores Pro-Tips

Undgå at dine udgifter hober sig op! For at have en nem og overskuelig bogføring, anbefaler vi at du eksporterer dine udgifter ofte og i små bidder. Afhængigt af volumen af dine udgifter, så bør du eksportere enten ugentligt, hver anden uge eller som minimum én gang om måneden.

➡️ Gå direkte til Eksport-sektionen her.

Anvend filterpanelet

Ved at anvende filterpanelet (øverst i højre hjørne), kan du præcisere din søgning og effektivt håndtere dine udgifter.

Skal du finde og eksportere udgifter fra et specifikt datointerval? Måske skal du finde udgifter med eller uden kvittering/bilag? Eller skal du finde udgifter der er markeret som 'OK'?

1. Datofilteret kan anvendes til at finde udgifter fra en bestemt periode eller et specifikt datointerval (f.eks. forrige måned).

2. Kvitteringsfilteret kan anvendes til at få vist udgifter, som mangler eller har vedhæftet en kvittering.

3. Godkendelsesfilteret (findes under "Flere filtre") kan anvendes til få vist de udgifter, som eksempelvis er markeret som 'OK' eller 'Ikke OK'.

Redigér flere udgifter på én gang

Der er ingen grund til at redigere og opdatere udgifter enkeltvis!

Har du flere udgifter, som alle skal have den samme kategori (kontonummer), momskode eller tag? Filtrer eller søg efter udgifterne og opdatér med få klik.

Sådan gør du:

1. Filtrer eller søg på udgifterne.

2. Klik på "Vælg alle" (øverst i venstre side).

3. Klik nu på "Rediger alle" (i bunden af skærmbilledet).

4. Herefter vil du kunne redigere kategori, momskode eller tag for de valgte udgifter.

5. Klik på "Bekræft" for at afslutte.

Gennemgå dine udgifter med sidestillet skærmbillede

Vi har selvfølgelig gemt det bedste tip til sidst!

Dette tip tillader dig at opdele skærmbilledet, så du har udgiftens detaljer sidestillet med kvitteringen/bilaget. Du kan få vist og sidestillet en udgifts detaljer med det uploadede bilag, så du nemt og hurtigt kan tjekke om det hele ser korrekt ud.

Sådan gør du:

1. Klik på den øverste udgift i oversigten og du vil få vist et overblik med udgiftens detaljer, fra sidebjælken i højre side.

2. I det detaljerede overblik kan du nu scrolle ned i bunden til Kvittering og klikke på den uploadede kvittering/bilag.

3. Den uploadede kvittering/bilag vil nu blive vist og sidestillet, til venstre for udgiftens detaljer. Således kan du nemt gennemgå og redigere i udgiften.

4. Du kan anvende piletasterne på tastaturet eller klikke på "↑ / ↓" i midten af skærmbilledet, for at skifte videre til den næste udgift.

Andre relevante guides

Opdel udgifter

Sådan eksporterer du udgifter fra Pleo

Sådan opsætter du et brugerdefineret eksportformat