Kom godt i gang med Pleo: tre trin for medarbejdere

Velkommen til Pleo! Hvis du læser dette, har du sandsynligvis for nylig modtaget en e-mail med en invitation til at oprette en Pleo-konto i din virksomhed. Denne artikel forklarer tre vigtige trin for at komme i gang:

Sådan accepterer du invitationen

Den person, der inviterer dig til Pleo, er kontoadministratoren. Sådan gør du, når du har modtaget invitationen på din arbejdsmail:

• Klik på knappen "Tilmeld dig dit team" i e-mailen med invitationen.

• Klik derefter på "Fortsæt på web".

• Konfigurer din adgangskode og din to-faktor-autentifikationsmetode.

• Download Pleo-mobilappen (tilgængelig til iOS og Android). Du vil kunne logge ind med de samme legitimationsoplysninger, som du lige har oprettet.

Sådan aktiverer du dit Pleo-kort

Ligesom ved udsendelse af invitationer tager Pleo-administratoren sig af bestillingen af plastikkort. De sørger for, at nogen leverer kortene personligt på kontoret eller leverer dem til din hjemmeadresse, hvis du arbejder eksternt. Før du begynder at bruge dit plastikkort, er det dog op til dig at parre det med din Pleo-app.

1. Gå til afsnittet "Mine kort" og følg instruktionerne på skærmen.

Sådan ser det ud i mobilappen:

2. Klik på knappen "Vis pinkode" for at få vist din kortpin (ikke at forveksle med den adgangskode, du har indstillet til at logge ind på din konto). Det er ikke muligt at ændre din pinkode, men du kan altid se den i Pleo-appen, hvis du har glemt, hvad den er.

3. Det er også muligt at aktivere et virtuelt kort. Et virtuelt kort kan bruges til onlinekøb og abonnementer.

4. Både dine plastik- og virtuelle kort kan bruges med Google Pay eller Apple Pay.

Sådan betaler du med dit Pleo-kort og vedhæfter en kvittering

1. Når du betaler med Pleo-kortet i butikken, modtager du straks en meddelelse, der minder dig om at tage et foto af papirkvitteringen og tilføje yderligere oplysninger (f.eks. det projekt, som udgiften er knyttet til).

2. Hvis du har foretaget et onlinekøb med et Pleo-kort, kan du tilføje en digital kvittering ved at vedhæfte filen fra din kamerarulle eller ved at uploade den fra din computer.

3. "Tags" hjælper bogholdere med at organisere udgifter efter udgiftstype (rejser, måltider osv.). Du skal ikke være bekymret, hvis du ikke er sikker på, hvilke Tag(s) du skal vælge. Du kan altid spørge en leder eller kollega og tilføje tag(e) senere.