Tilbagevendende udgifter

På siden Tilbagevendende udgifter kan administratorer se alle tilbagevendende betalinger. Denne oversigt hjælper med at undgå dobbelt tilbagevendende udgifter ved at give et klart overblik over, hvem der betaler for hvad.

Sådan fungerer det

Pleo vil automatisk centralisere alle dine abonnementer under fanen Tilbagevendende udgifter.

Det eneste, du skal huske, er, at det kan tage et par måneder, før et nyt tilbagevendende udgift bliver anerkendt. For at identificere tilbagevendende udgifter korrekt scanner Pleo automatisk for betalinger:

• Med det samme forhandlersnavn

• Med samme beløb

• På den samme dato/dag hver måned

Hvis du har betalinger, der stadig ikke vises på siden Tilbagevendende udgifter efter et par måneder, skal du venligst kontakte vores supportteam.

Kan du ikke se Tilbagevendende udgifter-siden?

Find ud af, om din prisplan omfatter adgang til Tilbagevendende udgifter-siden:

Er det ikke det, du leder efter?

Hvis du leder efter en oversigt over, hvad du betaler for at bruge Pleo hver måned, kan du læse denne artikel.