Sådan opsætter du eksport med Dinero

Vi er glade for at kunne tilbyde dig en tilpasset CSV-eksport, som du kan bruge til Dinero for at sikre, at alle dine transaktioner ender det rigtige sted i dit bogføringssystem.

Forbind Dinero og Pleo

• Klik på Indstillinger.

• Gå til Regnskab.

• Vælg Dinero fra listen over mulige regnskabsprogrammer.

Sådan opsætter du eksport

Lige så snart du har oprettet forbindelse, kan du opsætte de konti, der passer til dit system.

1. Opsæt et kontrakontonummer. Vi anbefaler kunder at oprette en ny konto under kontoplaner, ligesom du ville gøre det for en bankkonto.

2. Vælg en bankkonto til dine privat udlæger. Dette vil være den mellemregningskonto, udgifterne afstemmes mod, indtil de er blevet tilbagebetalt.

3. Vælg en konto for private udlæg til tilbagebetaling.

4. Opsæt dine momskoder. Det sidste trin består i at opsætte dine momskoder, hvilket du kan læse mere om her.

Andre vigtige indstillinger