Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mangler en kvittering?

Eftersom alle køb foretaget med Pleo-kort er arbejdsrelaterede, skal du altid tilføje en kopi af den originale kvittering for enhver transaktion. Kvitteringen fungerer som dokumentation for udgiften og er nødvendig i en skattemæssig sammenhæng.

Hvis der opstår en situation, hvor du enten ikke har fået kvitteringen fra forhandleren eller har mistet den, skal du kontakte din administrator og forhøre dig om, hvordan dette problem kan løses i overensstemmelse med din virksomheds indkøbspolitik.

Selvom det langt fra er ideelt, kan du markere kvitteringen som mistet ved at følge nedenstående trin:

• Vælg udgiften.

• Klik på Mangler der en kvittering?

• Bekræft dit køb, og tilføj en forklarende note.

Bemærk: Det bør aldrig blive en permanent løsning blot at tilføje noter og billeder i stedet for at tilføje kvitteringen, når denne haves.