Sådan indsætter du penge på din Pleo Wallet

Du skal have penge på din virksomheds Wallet, før du kan bruge dine Pleo-kort.
I denne artikel kan du læse om følgende:

Sådan overfører du penge til din Wallet

1. Gå til "Wallet".

2. Klik på "Overfør penge".

3. Følg instruktionerne på skærmen.

Værd at vide:

• Bankoplysningerne er unikke for din virksomhed

• I nogle tilfælde kan vi bede om flere oplysninger fra dig, før vi kan overføre dine penge.

• Så snart pengene når frem til vores partners bankkonto, knyttes de automatisk til din Pleo Wallet, og du får besked via e-mail.

Hvor lang tid går der, før pengene er overført til min Wallet?

Første overførsel til Wallet

Det kan tage flere hverdage, før din første Wallet-overførsel når frem, da Pleo først skal gennemføre en indledende verificering af din bankkonto. (Det sker, hver gang du betaler via en ny bankkonto.

Efterfølgende overførsler til Wallet

Der er forskellige overførselstider afhængigt af overførselsmetode.

Overførselsmetode

Overførselstid

Straksoverførsel (anbefalet)

Inden for 15-30 minutter (mandag-fredag kl. 00.00-21.00, ellers næste hverdag)

Sammedagsoverførsel

Samme eller næste hverdag

Automatisk opfyldning

1-3 hverdage

Bankoplysninger

• Banknavn: Danske Bank

• Bankadresse: Holmens Kanal 2-12, 1092 København K, Danmark

Min Wallet-overførsel er ikke nået frem

Hvis din Wallet-overførsel stadig ikke er nået frem, skyldes det (i sandsynlig rækkefølge):

1. Første overførsel til din Pleo-konto
    Det tager Pleo en ekstra hverdag at kontrollere, at finansieringskilden (f.eks. din erhvervskonto) matcher navnet på din Pleo-organisation. Alle efterfølgende transaktioner fra samme bankkonto behandles uden dette ekstra trin.

2. Du har skiftet bankkonto
    I denne situation skal du vente en ekstra hverdag (som i førstnævnte scenarie) på, at vi godkender din finansieringskilde.

3. Kontakt vores supportteam via chat eller e-mail, hvis du har dobbelttjekket den forventede overførselstid og kan konstatere, at dine penge burde være nået frem nu.

Vigtigt! Pleo kan kun acceptere penge fra din erhvervskonto

Som reguleret finansiel institution har Pleo nogle regler for din Wallets finansieringskilde.

Vi kan acceptere penge fra:

• En virksomhedskonto i EØS eller Storbritannien, der er registreret i samme virksomhedsnavn som din Pleo-konto.

• E-pengeinstitutioner, hvor de oprindelige afsenderoplysninger er læsbare og matcher virksomhedsnavnet under din Pleo-konto.

Vi kan ikke acceptere penge fra:

• En privat bankkonto.

• En betaling eller e-pengeinstitution, hvor oplysningerne om den oprindelige afsender ikke kan læses eller ikke matcher dit kontonavn.

I henhold til vores Handelsbetingelser forbeholder vi os også retten til at afvise en overførsel af compliance-mæssige årsager.

Jeg har ved et uheld sendt penge fra den forkerte konto. Hvad sker der nu?

Pleo sender pengene tilbage. Det kan tage op til syv hverdage, før refusionen er færdigbehandlet. Vi er nogle gange nødt til at få dokumentation for overførslen (downloaded PDF-fil fra din onlinebank), inden vi kan sende pengene tilbage. I så fald kontakter vi din Pleo-administrator via e-mail.