For at kunne bruge jeres Pleo-kort, skal der først overføres penge til virksomhedens Pleo Wallet. Denne artikel dækker:

• Hvad der sker, hvis du sender penge fra den forkerte konto

• Hvordan du sender penge til jeres Pleo Wallet

• Pleos faktureringsoplysninger

• Hvor lang tid det tager, før pengene er fremme

Hvad der sker, hvis du sender penge fra den forkerte konto

Som en reguleret finansiel serviceinstitution har Pleo nogle regler for hvilke overførsler som kan godkende til virksomhedens Pleo Wallet.
Vi kan acceptere penge overført fra en af de følgende kilder:

• Overførsler fra en erhvervskonto i EØS eller Storbritannien, der er registreret i samme firmanavn som din Pleo-konto.

• Overførsler fra e-pengeinstitutter, hvor de oprindelige afsenderoplysninger er inkluderet og matcher virksomhedsnavnet på din Pleo-konto.

Vi kan ikke acceptere penge sendt fra:

• En personlig bankkonto.

• Et betalingsinstitut eller e-pengeinstitut, hvor de oprindelige afsenderoplysninger ikke er inkluderet, eller ikke stemmer overens med virksomhedsnavnet på jeres Pleo-konto.

I henhold til Pleos Master Service Agreement forbeholder vi os også retten til at afvise enhver overførsel af hensyn til overholdelse af reglerne.

Hvad sker der så, hvis du ved et uheld har sendt penge fra den forkerte konto? Pleo sender pengene tilbage. Det kan tage op til syv arbejdsdage, før tilbagebetalingen er behandlet. Nogle gange skal vi have bevis for overførslen (PDF-fil, der downloades fra din netbank), før vi sender pengene tilbage. Hvis det er tilfældet, kontakter vi din Pleo-administrator via e-mail.

Hvordan sender du penge til jeres Pleo Wallet

• Første gang du sender penge til jeres Pleo Wallet, skal du foretage en manuel bankoverførsel. Kontooplysningerne er unikke for din virksomhed. Når du overfører pengene, kan du lade referencefeltet stå tomt eller blot angive din virksomheds navn. Vi accepterer kun overførsler, der kommer fra en bankkonto, der er registreret i virksomhedens navn.

1. Gå til "Wallet".

2. Klik på "Overfør penge":

3. Vælg "Bankoverførsel." Her vil du blive præsenteret for alle de nødvendige oplysninger.

Godt at vide:

• Lige så snart pengene tikker ind på vores partners bankkonto, vil de automatisk blive forbundet til jeres Pleo Wallet, og du vil modtage en e-mail, der bekræfter, at jeres Wallet er blevet fyldt op.

• Den daglige Wallet-grænse (dvs. hvor meget du kan sende til Pleo på et tidspunkt/per dag) er 275.000 DKK.

• Når vi har modtaget din første overførsel og har bekræftet, at pengene blev sendt fra din forretningsbankkonto, kan du aktivere automatisk opfyldning. Sådan fungerer automatisk opfyldning for vores danske kunder.

Pleos faktureringsoplysninger

For danske (DKK) og svenske (SEK) konti:

• Navn: Pleo Financial Services A/S

• Adresse: Ravnsborg Tværgade 5C, 2200 København N, Danmark

• Banknavn: Danske Bank

• Bankadresse: Holmens Kanal 2-12, 1092 København K, Danmark

Hvor lang tid det tager at få pengene ind

Det kan tage op til flere bankdage at få din første Wallet-overførsel, da Pleo skal gennemføre en indledende verificering af din bankkonto. Her kan du se, hvornår du kan forvente pengene ankommer til din Pleo Wallet:

• Straksoverførsel: Pengene kommer frem inden for 60 sekunder (alle dage om året).

• Sammedagsoverførsel: Pengene kommer frem samme dag, hvis de sendes inden kl. 11.30 (kun på bankdage). Hvis de sendes efter kl. 11.30, ankommer pengene den følgende bankdag.

• Automatisk opfyldning: Pengene vil ankomme inden for 1-3 bankdage.