Opsæt forbrugsgrænser

Denne artikel henvender sig til administratorer. Se Find min forbrugsgrænse for at lære mere om forbrugsgrænser, hvis du ikke er administrator.

Foruddefinerede forbrugsgrænser

Disse grænser vil gælde for alle nye kortholdere, der føjes til din Pleo-konto.

1. Gå til Indstillinger.
  2. Klik på Generelt.
  3. Klik på Standardindstillinger for kort.
  4. Følg instruktionerne på skærmen.

Opsæt forbrugsgrænser

Individuelle forbrugsgrænser

1. Gå til Brugere.
  2. Vælg en kortholder.
  3. Klik på Forbrugsgrænser.

Typer af forbrugsgrænser

• Kortgrænse
    Beløbet, som en person kan bruge med sit Pleo-kort, enten pr. måned eller i alt. Kortet vil blive låst, når det samlede beløb er nået eller overskredet.

• Forbrugsgrænse pr. køb
    Beløb, som en person kan bruge pr. køb. Hvis købet overstiger grænsen, vil transaktionen blive afvist.

• Midlertidig grænse
    En højere midlertidig forbrugsgrænse, hvis nogen har brug for at bruge mere end normalt. Når den angivne periode er overstået, vil grænsen vende tilbage til det, den var før.

Anmodninger om en højere forbrugsgrænse

Brugere kan anmode om en højere midlertidig forbrugsgrænse. Sådan gennemgår du anmodningen:

1. Du modtager en e-mailnotifikation om anmodningen.
  2. Gå til Brugere.
  3. Åbn indbakken med anmodninger.
  4. Godkend eller Afvis anmodningen.

Brugeren vil modtage en notifikation, når anmodningen er blevet gennemgået.

Lås kortet op igen, når forbrugsgrænsen er nået

For at låse kortene op igen skal forbrugsgrænsen for den enkelte hæves. Du kan enten hæve kortgrænsen eller opsætte en midlertidig forbrugsgrænse.