Sådan skaber du overblik med oversigten over udgifter

Alle udgifter, der kører gennem Pleo, kan ses i realtid. Medarbejdere kan se deres egne udgifter med det samme, de foretager et køb, mens administratorer i Pleo har et komplet overblik over hele virksomhedens forbrug.

Under Udgifter finder du:

• Alle udgifter i realtid

• Din tilgængelige Wallet-saldo

• Et link til at overføre flere penge til virksomhedens Wallet

Funktionerne "Set" og "Aktivitet"

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt ejeren til en udgift, godkenderen eller en administrator har set de detaljer, der er blevet tilføjet udgiften, kan du i øverste højre hjørne for den specifikke udgift få overblik over, hvem der har set den.

Hvis du gerne vil have mere kontekst, kan du klikke på fanen "Aktivitet" for at se, hvornår de forskellige personer kiggede på din udgift.