Pleo Analyse

Hvad er Pleo Analyse?

Analyse-siden i Pleo-webappen giver dig et detaljeret overblik over dine virksomhedsudgifter. Du kan holde styr på og analysere dine udgifter på forskellige måder, herunder:

• Udgifter filtreret på kategori (f.eks. rejser, software osv.)

• Udgifter filtreret på tags

• Udgifter filtreret på team (baseret på de teams, du har oprettet)

Du kan også se samlede oplysninger for en brugerdefineret periode, som viser:

• De forhandlere virksomheden bruger flest midler hos

• De teammedlemmer der bruger flest midler

• Teammedlemmer med det højeste antal manglende kvitteringer

Det at have en rapport omkring udgifter i realtid kan give virksomheden indsigt i fremtidig budgetplanlægning og eventuelle justeringer.

Hvem har adgang til Pleo Analyse?

Admins og bogholdere har det fulde overblik over virksomhedens udgifter, mens medarbejderne kun kan se en opdeling af deres egne udgifter.

Godt at vide

• Mens Analyse-siden giver dig en tabeloversigt, kan Udgifter-siden vise dig detaljerne for en specifik udgift.

• Bemærk, at reservede transaktioner er ikke synlige på Analyse-siden.

Kan du ikke finde Analytics-siden?

Find ud af, om din prisplan giver dig adgang til denne sid: