Hur Återkommande utgifter fungerar

På sidan Återkommande utgifter kan administratörer se alla återkommande betalningar. Denna översikt hjälper till att undvika dubbla återkommande utgifter genom att ge en tydlig översikt över vem som betalar för vad.

Så funkar det

Pleo samlar automatiskt alla dina återkommande utgifter och abonnemang under Återkommande utgifter-fliken.

Det enda du bör tänka på är att det kan ta några månader innan en ny prenumeration blir erkänd. För att korrekt identifiera återkommande utgifter söker Pleo automatiskt efter betalningar:

• Med samma handelsnamn

• Med samma belopp

• På samma datum/dag varje månad

Om du har en återkommande betalning som fortfarande inte visas på sidan Återkommande utgifter efter några månader kan du kontakta vårt supportteam.

Kan du inte se den här funktionen?

Ta reda på om din prisplan inkluderar tillgång till Återkommande utgifter:

Inte vad du letar efter?

Om du vill ha en översikt över vad du betalar för att använda Pleo varje månad kan du läsa den här artikeln.