Logga in

Logga in på Pleo med din jobbmail, säkerhetskod och autentiseringskod (antingen via SMS eller genom autentiseringsappen).

Logga in

Bra att veta: Efter att du har lyckats loggat in får du valet att lita på den här webbläsaren. Om du väljer det alternativet kommer du att slippa ange verifieringskoden när du loggar in i samma webbläsare under det följande året eller tills du aktivt loggar ut.

Problem med att logga in i Pleo?

Välj det problem du upplever för att gå igenom felsökningsprocessen: