När en kollega har kopplats ihop med en kund, visas de under listan Tilldelade kunder. Översikten gör det superlätt att växla mellan flera kunder för att hantera olika Pleo-konton när som helst.

För att dyka in på en kunds konto: klicka bara på den svarta pilen till höger om kundens namn. En tagg som säger Gå till kundens Pleo visas.

För att växla mellan olika kundkonton, kan du antingen gå tillbaka till Partnerportal - Kunder och upprepa stegen ovan, eller så kan du klicka på det kundnamn som visas längst ned till vänster på skärmen, och välja en annan kund från rullgardinsmenyn där.

Hittade du svaret?