Hitta kortets PIN-kod

Fysiskt kort

För att hitta PIN-koden till ditt fysiska kort:

1. Navigera till Kort
  2. Välj ditt fysiska kort
  3. Tryck på Visa PIN-kod

Syns inte PIN-koden? För att få tillgång till din PIN-kod måste du först aktivera ditt kort genom att para ihop det i Pleo-appen

Bra att veta:

• Av säkerhetsskäl kommer du inte att få din PIN-kod med posten; i stället kan du se den i Pleo-appen
  • Det går inte att byta PIN-kod
  • PIN-koden på ditt Pleo-kort är inte samma som den fyrsiffriga säkerhetskod du använder för att logga in på Pleo.

Virtuellt kort

Virtuella kort har ingen PIN-kod och du bör inte behöva någon när du gör betalningar