Registrera dig och bli verifierad för att använda Pleo

Genom att registrera dig för Pleo skapar du ett nytt företagskonto. Om ditt företag redan har ett befintligt Pleo-konto som du vill gå med i, behöver företagets administratör bjuda in dig.

Skapa ett nytt Pleo-företagskonto

1. Gå till Pleo.io
  2. Klicka på Kom igång
  3. Ange din jobbmailadress
  4. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra registreringsprocessen
  5. När du har slutfört registreringen – slutför verifieringsprocessen

Verifiering

För att uppfylla riktlinjerna för due diligence behöver vi verifiera dig innan du kan börja använda ditt Pleo-konto.  Klicka på Fortsätt bredvid verifiera ditt företag och fyll i alla uppgifter.

Vad händer nu?

När du har skickat in dina verifieringsdokument granskas de av vårt Compliance-team, vanligtvis inom 2–4 arbetsdagar. Om mer information behövs för att slutföra verifieringen får du ett mail med en begäran om att skicka in mer information. Via detta mail kan du ladda upp information/dokument som begärs i Pleo-appen.

Bra att veta:

• Om Foto-id efterfrågas:
    • Se till att det inskickade dokumentet för närvarande är giltigt och inte har gått ut
    • Fota hela dokumentet och ladda upp det i färg i Pleo-appen
  • Om ett dokument som bevisar ägande begärs, se till att det:
    • spårar alla lager av ägarskap som leder till individuella aktieägare
    • har signerats av företagets direktör, advokat eller redovisningskonsult
    • är daterat inom de senaste 12 månaderna.