Meld je aan en laat je bedrijf verifiëren om Pleo te gebruiken

Als je je aanmeldt voor Pleo wordt er een nieuw bedrijfsaccount aangemaakt. Als je bedrijf al een bestaand Pleo-account heeft dat je wilt gebruiken, moet de bedrijfsbeheerder je uitnodigen.

Een nieuw Pleo-bedrijfsaccount aanmaken

1. Ga naar Pleo.io
  2. Klik op Aan de slag
  3. Voer je zakelijke e-mailadres in
  4. Volg de instructies op het scherm om het aanmeldproces te voltooien
  5. Zodra je je hebt aangemeld, moet je ervoor zorgen dat je het verificatieproces voltooit

Verificatie

Om aan de richtlijnen voor due diligence te voldoen, moeten we je bedrijf verifiëren voordat je je Pleo-account kunt gebruiken.  Klik op Doorgaan naast Je bedrijf verifiëren en vul alle gevraagde gegevens in.

Wat gebeurt er nu?

Zodra je je verificatiedocumenten hebt ingediend, worden deze doorgaans binnen 2 tot 4 werkdagen beoordeeld door ons compliance-team. Als er meer informatie nodig is om de verificatie te voltooien, ontvang je een e-mail met het verzoek om meer informatie in te dienen. Via deze e-mail kun je de gevraagde informatie/documenten uploaden in de Pleo-app.

Goed om te weten:

• Indien er om een foto-ID wordt gevraagd:
    • Zorg ervoor dat het ingediende document geldig is en niet is verlopen
    • Maak een foto van het volledige document en upload het in kleur in de Pleo-app
  • Indien er om een eigendomsdocument wordt gevraagd, moet je ervoor zorgen dat het:
    • Alle lagen van eigenaarschap toont tot aan individuele aandeelhouders;
    • Is ondertekend door de directeur, advocaat of accountant van het bedrijf;
    • Binnen de afgelopen 12 maanden is opgesteld.