Så här registrerar du dig för ett Pleo-konto

Välkommen! Den här artikeln går igenom:

Om du bara är ute efter mer information, och inte är säker på om du ska registrera dig ännu, kan du scrolla vidare nedåt för att få en sammanfattning av följande:

Hur du registrerar dig för ett Pleo-konto

1. Gå till Pleo.io

2. Registrera dig med din jobbmail (Gmail-adresser accepteras)

3. Efter att du har registrerat dig kommer du att få ett mail med en länk för att ställa in och verifiera ditt konto.

Om du har försökt registrera dig med en offentlig e-postdomän (t.ex. Yahoo) som inte är ett Gmail-konto, kan du kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig att komma igång.

Hur provperioden fungerar

Den 21 dagars kostnadsfria provperioden räknar ner från den första dagen då medel anländer till din Pleo-wallet. Enligt standard kommer din provperiod att vara på en Essential-plan. När provperioden är över kommer du automatiskt att hamna på Starter-planen (gratis), om du inte aktivt väljer att fortsätta på en betalplan. Du kan alltid välja att ändra din plan.

Vad är Pleo

Pleo är betal- och utgiftslösningen för nytänkande team. Några av höjdpunkterna är bland annat:
  • Medarbetares utgiftskort: både virtuella och fysiska kort som kan läggas till i Apple Pay och Google Pay.

• Fakturabetalningar (för våra brittiska kunder)

• Att hålla koll på och betala ut utlägg

• Milersättning för jobbresor

Pleo är inte en bank. Men, som en finansiell institution följer vi liknande lagar för finansiell säkerhet och integritet.

Vem Pleo är till för

Pleo vänder sig till momsregistrerade företag samt föreningar och välgörenhetsorganisationer. Vår betal- och utgiftslösning är för närvarande tillgänglig i:

• Belgien

• Danmark

• Estland

• Finland

• Frankrike

• Irland

• Luxemburg

• Nederländerna

• Österrike

• Portugal

• Spanien

• Storbritannien

• Sverige

• Tyskland

• Italien

• Norge

Pleo är också tillgängligt för registrerade enskilda näringsidkare i Danmark, Finland, Nederländerna, Sverige, Italien och Tyskland.