Download een saldoverklaring

Een saldoverklaring bevat alle verrekende uitgaven.

Zo download je een saldoverklaring van Pleo:

1. Ga naar Wallet
  2. Klik op Saldoverklaring
  3. Klik op Saldoverklaring ophalen
  4. Selecteer de dag
    • Klik op Downloaden als je de verklaring wilt downloaden
    • Klik op Versturen als e-mail om het overzicht rechtstreeks naar je auditor te mailen

Lukt het je niet om een saldoverklaring te downloaden?

Als je de foutmelding 'Kan saldoverklaring niet ophalen' krijgt, komt dit door een gegevensdiscrepantie tussen Pleo en onze betalingsverwerker. Saldodiscrepanties worden meestal automatisch opgelost. Neem contact op met ons ondersteuningsteam als het probleem na 3-4 dagen nog steeds aanwezig is.

Zo controleer je je lopende saldo in de tussentijd:

1. Ga naar Wallet
  2. Klik op Rapporten
  3. Het lopende walletsaldo wordt in de rechterkolom weergegeven