Pincode van kaart vinden

Fysieke kaart

Om de pincode van je fysieke kaart te vinden:

1. Navigeer naar Kaarten
  2. Selecteer je fysieke kaart
  3. Tik op [pincode weergeven

Pincode niet zichtbaar? Om toegang te krijgen tot je pincode, moet je eerst je kaart activeren door deze te koppelen in de Pleo-app

Handig om te weten:

• Om veiligheidsredenen ontvang je je pincode niet per post; in plaats daarvan kun je deze bekijken in de Pleo-app
  • Het is niet mogelijk je pincode te wijzigen
  • De pincode van je Pleo-kaart is niet hetzelfde als de viercijferige toegangscode die je gebruikt om in te loggen bij Pleo.

Virtuele kaart

Virtuele kaarten hebben geen pincode; je hebt dus geen pincode nodig om een betaling te doen.