Fouten bij Twinfield-integratie oplossen

Pleo Fout
Wat is er gebeurd?

Kon transactie niet aanmaken

Het veld 'Vrije tekst' onder Transactietypen is niet gemarkeerd als 'Toegestaan'.

Oplossing

Ga naar Instellingen > Bedrijfsinstellingen > Transactietypen. Werk de "Vrije tekstvelden 1" bij naar "Toegestaan"; en Locatie naar "Header"

Kon geen transactie aanmaken. BTW X bestaat niet of is (nog) niet actief

Belastingcodes worden niet correct in kaart gebracht.

Oplossing

• Bevestig of de belastingcode bestaat en actief is in Twinfield
  • Bevestig of de belastingcode die op Pleo is gedefinieerd correct is en geen spaties aan het einde of begin heeft

Kon de transactie niet aanmaken. Dimensie 1 moet altijd worden ingevuld.

Twinfield heeft verschillende velden ingedeeld in brede categorieën van Dimensie 1 - 3

• Dimensie 1 bestaat uit categorieën
  • Dimensie 2 bestaat uit Leveranciersinformatie en Kostencentra
  • Dimensie 3 bestaat uit Projecten en Activa

De leverancier voor deze transactie kon niet worden gevonden

• De factuur mist een leveranciersaccount

• Het toegevoegde leveranciersaccount ontbreekt

Kon de transactie niet aanmaken: De boeking is niet in balans. Er ontbreekt 2.51 credit.

De categorie of belastingcode is niet correct ingesteld of bestaat niet in Twinfield.

Oplossing

Controleer of de belastingcode nog actief is op Twinfield. Als dat zo is, wis dan de belastingcode en voer deze opnieuw in.

Kan transactie niet aanmaken. Vervaldatum is niet toegestaan in koptekst.

Voor facturen waarbij het Transactietype verkeerd is ingesteld.

Oplossing

Ga naar de boekhoudpagina > Werk het Twinfield Documenttype Inkoopfactuur bij naar het transactietype Inkoopfactuur.